Spuitwerk

Schilderwerk van het volgende niveau
Spuitwerk, hoe zit dat?

Een aantal jaar geleden al, zijn we overgestapt op watergedragen grondverven en lakken. Materialen die beter zijn voor de gezondheid, maar die ook vroegen om een kritische blik van de schilder. Haal je hiermee namelijk hetzelfde resultaat als met de bekende alkydverf van vroeger? Het antwoord: ja. En ze doen zelfs meer dan dat.

Watergedragen lakken en grondverven hebben namelijk een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Met als bijkomend voordeel dat ze zeer geschikt zijn voor spuitwerk. Voor het beste resultaat is bij deze lakken een hoge laagdikte nodig, en die zorgt weer voor een uitstekende vloei. Zo bieden deze nieuwe lakken en spuittechniek een bescherming waar de traditionele manier van schilderen niet tegenop kan.

Het zal u dan ook niet verbazen dat we bij JTS gebruikmaken van deze techniek, voor een optimaal resultaat. Dankzij bijscholing, extra training en praktijkervaring hebben we onze kennis verbreed. En we zijn er dan ook trots op dat we, samen met onze partners, een sterk bedrijf hebben neergezet waar vakmanschap en kennis samenkomen in een moderne werkplaats, voorzien van de beste gereedschappen en spuitapparatuur.

Zo halen wij voor onze klanten het maximale uit het schildersvak.